Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră


Termenul de livrare a comenzii este de 1-3 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la produsele disponibile in STOC. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, va anuntam pe email sau telefon.

Produsele comandate pe site-ul MADDIVA.RO se livreaza numai prin curierat rapid. La venirea curierului achitati ramburs coletul.

Livrarea costa 15 RON pentru comenzi, pentru orice destinatie din Romania, indiferent de numarul de produse sau greutatea coletului.

In ziua livrarii, clientul primeste un sms de la curier cu intervalul orar de livrare. Clientul poate amana comanda pentru alta zi, stabilind aceasta cu curierul, fara a achita alte taxe suplimentare. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.