Vizitarea site-ul www.maddiva.ro, ne bucura foarte mult si va multumim, dar odata cu accesarea lui tinem sa va facem cunoscute anumite termene si conditii, obligatorii oricarui vizitator.

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.maddiva.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

COLORISSIMA S.R.L isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertelor, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor ,de asemenea, COLORISSIMA S.R.L isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Aceste erori nu obliga COLORISSIMA S.R.L la nicio actiune.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

www.maddiva.ro este administrat de COLORISSIMA S.R.L.

Programul personalului magazinului online www.maddiva.ro este de LUNI pana VINERI intre orele 09:30 – 17:30.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.maddiva.ro trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte si actuale despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Confidentialitate

COLORISSIMA S.R.L. respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Website-ul www.maddiva.ro si COLORISSIMA S.R.L se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei.

www.maddiva.ro si COLORISSIMA S.R.L. nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe website-ul www.maddiva.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.maddiva.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la office@maddiva.ro

COLORISSIMA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea la newsletterul maddiva.ro este gratuita si voluntara. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate, respecta legea Comertului Electronic si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile existente in subsolul fiecarui e-mail.

COLORISSIMA S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru continutul publicat pe www.maddiva.ro

Pret si modalitati de plata

Pretul de achizitie prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei, pret la care se adauga, cand este cazul, si costurile de livrare.

Plata se poate face:

  • numerar, la livrare (sistem ramburs)
  • prin banca: daca preferati aceasta modalitate de plata, va rugam sa ne CONTACTATI si un reprezentant al COLORISSIMA S.R.L se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp

Livrarea produselor se va face numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore in functie de procesarea platii intre bancile implicate.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face pe intreg teritoriul tarii in termen de 7 zile de la data primirii comenzii, in zilele lucratoare.

Sambata, Duminica si in sarbatorile legale nu se expediaza comenzi. In cazul in care comanda poate suferi intazieri de livrare, cumparatorul va fi anuntat prin e-mail la adresa mentionata in comanda.

Livrarea comenzilor se face prin curier rapid, plata ramburs este 15 lei, la adresa specificata de client.

  • pentru plata ramburs, transportul este in valoare de 15 lei;
  • pentru comenzile expediate in afara Romaniei – costurile expeditiei vor fi suportate de client indiferent de valoarea comenzii si vor fi comunicate prin e-mail pentru confirmare inainte de realizarea expeditiei. Durata expeditiei, in acest caz, depinde de termenele firmei de curierat care realizeaza livrarea. COLORISSIMA S.R.L. nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Garantie

Garantia se acorda pentru 30 de zile de la data cumpararii produsului.

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA 34 /2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. Clientii www.maddiva.ro pot returna produsele cumparate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin intermediul oricarei firme de curierat rapid.

COLORISSIMA S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OUG 34/2014 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la sediul MADDiVA, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre MADDiVA, dupa constatarea defectului si a modului de manevrare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea in prealabil pe email la office@maddiva.ro

sau la numarul de telefon 0760.299.932, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei.

Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

COLORISSIMA S.R.L. este exonerata de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante care le-au cauzat deteriorarea. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Responsabilitati privind produsele

COLORISSIMA S.R.L nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea produselor achizitionate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decat cele mentionate de producator.

Politica de retur

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului se poate face in termen 14 zile calendaristice de la primirea produsului si este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice care au achizitionat produsul la distanta respectand conditiile OG 34/2014.

Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit, fara a fi deteriorat sau folosit, insotit de etichetele originale MADDiVA si factura in original ( in cazul comenzilor cu un singur produs ), pentru a putea beneficia de drepturile de returnare a acestuia.

In cazul comenzilor cu mai multe produse, puteti atasa o copie dupa factura.

Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare.

Inlocuirea produsului returnat se face cu un altul similar sau diferit, insa cu aceeasi valoare de achizitie sau mai mare. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, presupunand o schimbare de culoare sau marime, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

Adresa la care se trimite coletul retur este: strada Pavel Ceamur nr.1, Popesti-Leordeni, Ilfov.

Trimiterea coletului retur se face prin orice firma de curierat rapid, iar costurile aferente sunt suportate de client ( taxa de transport pentru returnarea produsului catre MADDiVA + taxa de transport pentru trimiterea produsului schimbat catre client)

Returnarea contravalorii produsului se va face in termen de 14 zile prin ramburs bancar, dupa primirea datelor complete pe email la office@maddiva.ro

Produsele care nu sunt conforme din momentul trimiterii comenzii, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate.

Nu primim retururi prin Posta Romana ci doar prin firme de curierat rapid.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau produsul prezinta defecte, va rugam sa ne contactati in maxim 24H printr-un email la adresa office@maddiva.ro pentru a remedia aceasta neplacere. Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de MADDiVA.

Politica cookie-urilor

Cookie-urile sunt mici fișiere de date alfanumerice care fac posibilă recunoașterea computerului tău de către serverul nostru, și urmărirea comportamentului tău de utilizator, în scopul asigurării unei navigări mai eficiente. Ele sunt instalate printr-o “cerere” adresata de serverul nostru browser-ului pe care îl folosești.

Cookie-urile sunt importante pentru funcționarea Internetului. Refuzul sau dezactivarea cookie-urilor poate duce la imposibilitatea de a folosi site-ul nostru sau de a-l folosi în mod corespunzător.

Folosim diferite tipuri de cookie-uri: de performanță a site-ului, de analiza utilizator, cookie-uri de înregistrare. Toate cookie-urile pe care le folosim va ajuta ca întreaga experiență cu site-ul nostru sa fie mai ușoara, mai rapida și mai eficienta.

Te rugăm să reții că aceste fișiere sunt complet pasive, nu pot dăuna computerului tău și nu conțin informații personale sau private. Mai mult decât atât, nu conțin software sau alte programe de calculator sau coduri, viruși sau spyware. Ele nu pot accesa informații de pe hard disk.

Dacă vrei sa știi mai multe despre Cookie-uri, găsești mai jos câteva link-uri utile (în limba engleză):

Microsoft Cookies guide

All About Cookies

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.maddiva.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea COLORISSIMA S.R.L sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.maddiva.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@maddiva.ro

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele de pe www.maddiva.ro, netratata de niciun articol din pagina Termeni si Conditii, va fi notificată în scris către MADDiVA la office@maddiva.ro

Ulterior, ea se va solutiona pe cale amiabila in 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti.

Fiind de acord cu termenii de utilizare a magazinului online MADDiVA, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea site-ului in aceste conditii.

1. INTRODUCERE

Va asiguram de faptul ca pentru noi confidentialitatea este valoroasa, angajandu-ne sa respectam caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de dumneavoastra atunci cand utilizati Site-ul. Nu suntem interesati de Datele dumneavoastra personale in afara celor care sunt necesare pentru atingerea scopurilor propuse. Ne angajam sa nu instrainam Datele dumneavoastra personale catre agenti de publicitate, insa acestea vor fi folosite de catre Societate si de catre Partenerii comerciali ai Societatii. Scopul acestui document este de a descrie cum colectam, utilizam si tratam Datele dumneavoastra in momentul utilizarii Site-ului, precum si drepturile dumneavoastra cu privire la Datele dumneavoastra. In lipsa de stipulatie contrara, termenii scrisi cu majuscule in acest document vor avea sensul descris in documentul „Termeni si Conditii”. PRIN UTILIZAREA SITE-ULUI, DECLARATI CA SUNTETI DE ACORD CU COLECTAREA, STOCAREA, UTILIZAREA SI DISTRIBUIREA DATELOR DUMNEAVOASTRA ASTFEL CUM SUNT DESCRISE IN PREZENTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU PREZENTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE, VA RUGAM SA NU UTILIZATI SITE-UL IN NICIUN FEL.

2. TIPUL DE DATE COLECTATE, STOCATE SI UTILIZATE

2.1. Puteti consulta Site-ul si fara dezvaluirea identitatii sau furnizarii celei mai mici informatii cu privire la Datele dumneavoastra personale. Se pot obtine insa informatii in mod automat, la vizitarea Site-ului, serverul de web inregistrand numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet, precum si site-ul web de la care ne vizitati, dar acestea nu pot fi asociate vreunei persoane. Alte Date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra.

2.2. La momentul crearii contului si/sau abonarii la Newsletter si/sau completarii unui Formular de Contact, precum si pe toata durata contractuala, va vom solicita anumite Date personale, cum ar fi: a) Nume si prenume; b) Date de contact (precum numar de telefon, adresa de e-mail, adresa postala, etc.);

2.3. In momentul accesarii Site-ului, anumite date sunt in mod automat transmise de catre browser-ul dumneavoastra si sunt colectate si stocate de catre noi. Aceste date includ, fara a se limita la: a) Adrese IP (internet protocol); b) Tipul browser-ului si versiunea sa; c) Tipul de aparat utilizat si sistemul de operare; d) Data si ora accesarii Site-ului; e) Locatia dumneavoastra.

2.4. Sunteti de acord ca Datele dumneavoastra pot fi transferate in scopul stocarii catre server-ul administrat de furnizorul de servicii IT sau unul dintre afiliatii si/sau subcontractorii sai, cu conditia ca masurile tehnice, organizationale si personale sa fie mentinute la acelasi nivel.

2.5. De asemenea, vom colecta si stoca toata corespondenta pe care ne-o transmiteti, precum notificari, intrebari si solicitari.

3. COOKIES

3.1. Anumite informatii care sunt relevante pentru utilizarea Site-ului pot fi stocate pe aparatele dumneavoastra (de tip desktop sau mobile) sub forma de cookies. Aceste cookies ajuta la imbunatatirea utilizarii Site-ului, spre exemplu prin memorarea numelui de utilizator si a parolei pentru ca autentificarea ulterioara pe Site sa dureze mai putin, prin memorarea unor optiuni de navigare in Site, precum limba in care se afiseaza continutul Siteului, tipul de filtre care se aplica la afisarea anumitor pagini. De asemenea, ne ajuta sa intelegem mai bine interactiunea dumneavoastra cu Site-ul nostru, interesele dumneavoastra fata de anumite zone sau aplicatii ale Site-ului, ceea ce ajuta la imbunatatirea acestuia pe baza unor asemenea Date si informatii, prin introducerea unui continut relevant pentru dumneavoastra, etc.. Este posibila dezactivarea colectarii acestor Date prin blocarea cookieurilor din setarile browser-ului, insa anumite functii ale Site-ului nostru pot fi afectate.

3.2. Unii dintre Partenerii nostri de afaceri folosesc cookie-uri pe Site-ul nostru, de exemplu, cei care fac pentru noi publicitate.

3.3. Persoanele care vizitează pentru prima data Site-ul au acces la o variantă cu cookies dezactivată cu un banner în care sunt informate despre cookies şi că accesarea functionalitatilor Site-ului presupune acceptul de a se utiliza cookies.

4. COLECTAREA DATELOR

4.1 Societatea colecteaza Datele dumneavoastra prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a Newsletter-ului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe Site care sunt completate de catre dumneavoastra, prin crearea contului pe Site, prin Formulare de Contact, prin chestionare online etc.

4.2 Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul expres ca Datele personale sa fie folosite de Societate, precum si de Partenerii sai/lor comerciali, in conformitate cu scopurile susmentionate

4.3 Daca nu doriti ca Datele dumneavoastra sa fie colectate, aveti dreptul de a nu le furniza, insa aceasta implica stergerea din sistem a contului dumneavoastra si/sau dezabonarea de la Newsletter si imposibilitatea de a primi informatii despre promotiile Societatii

5. UTILIZAREA DATELOR

5.1 Datele dumneavoastra vor fi folosite de catre Societate sau de catre Partenerii sai comerciali, dupa cum urmeaza: a) pentru realizarea de rapoarte statistice privind comportamentul dumneavoastra pe Site; b) pentru furnizarea informatiilor solicitate si pentru a raspunde corespondentei primite de la dumneavoastra; c) pentru a va transmite informatii despre noi, promotiile noastre si despre activitatile si evenimentele noastre si ale Partenerilor nostri ; d) pentru livrarea unui continut personalizat pe Site adecvat nevoilor dumneavoastra; e) pentru implicarea tuturor partilor interesate, in diverse ocazii, in activitati de participare publica si in vederea mentinerii unor relatii bune cu comunitatea si indeplinirea diverselor sarcini de comunicare; f) pentru alte utilizari specifice din cadrul unor campanii, promotii sau activari locale (a se consulta regulamentele specifice puse la dispozitie in aceste cazuri); g) pentru a va contacta atunci cand este necesar; h) pentru indeplinirea obligatiilor legale si responsabilitatilor sociale, conform legilor romane si internationale.

5.2. Datele dumneavoastra vor fi stocate pentru intreaga perioada de existenta a Contului si/sau a abonamentului la Newsletter. Societatea va sterge Datele dumneavoastra aferente fie contului dumneavoastra, fie abonamentului la Newsletter de indata ce decideti dezactivarea Contului sau, dupa caz, dezabonarea de la Newsletter. Totusi, este posibil ca stergerea Datelor sa nu fie concomitenta cu stergerea Contului dumneavoastra si/sau dezabonarea de la Newsletter. De asemenea, ne rezervam dreptul de a retine Datele, in situatia in care sunt necesare in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale, solutionarii litigiilor, etc.

6. ACCESAREA DATELOR

6.1 Datele dumneavoastra vor fi accesate de catre salariatii Societatii din cadrul departamentelor de marketing si vanzari, de catre contractorii si Partenerii Societatii, numai in scopurile susmentionate. Aceste persoane sunt obligate sa pastreze confidentialitatea acestor date, fiind instruite cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

6. 2 Vom lua toate masurile de securitate necesare pentru protectia Datelor dumneavoastra impotriva accesului neautorizat la Date sau modificarii, dezvaluirii sau distrugerii neautorizate de Date. Acest lucru presupune revizuiri interne ale practicilor de colectare, pastrare si procesare de date si ale masurilor de securitate, de asemenea, masuri fizice de securitate pentru protectia impotriva accesului neautorizat la sistemele unde stocam datele personale.

6.3 Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lacatel, pozitionat in partea de jos a ferestrei de browser Microsoft Internet Explorer.

7. DREPTURILE UTILIZATORILOR SITE-ULUI

7.1 In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele care folosesc Site-ul pur si simplu, care si-au creat un Cont pe Site si/sau care s-au abonat la Newsletter, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: a) dreptul la informare (art. 12); b) dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13); c) dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art. 14); d) dreptul de opozitie (art. 15); e) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); f) dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

8. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR SITE-ULUI

8.1 In calitate de Utilizator al Site-ului nostru, aveti urmatoarele obligatii: a) sa furnizati Date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare de pe Site. In cazul in care Datele dumneavoastra nu sunt adevarate, exacte si complete, aveti obligatia de a ne notifica in cel mai scurt timp in vederea remedierii acestei situatii; b) sa mentineti si sa innoiti Datele dumneavoastra pentru a fi adevarate, exacte si complete, atunci cand situatia o cere; c) sa nu publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, fata de Partenerii comerciali ai Societatii ori fata de terte persoane, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;

8.2 In caz de nerespectare a acestor conditii, Societatea se va disocia de autorul acestora, va sterge informatiile respective si isi rezerva dreptul de a actiona pe cale legala.

9. DURATA STOCARII DATELOR

9.1 Societatea va stoca Datele Personale oferite de dumneavoastra pe toata durata existentei Contului si/sau a abonamentului la Newsletter, in conformitate cu punctul 5.2.

9.2 Societatea nu isi asuma raspunderea pentru stergerea Datelor si de catre Partenerii sai comerciali la momentul incetarii Contractului.

10. MODIFICAREA/COMPLETAREA PREZENTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

10.1 Ne rezervam dreptul de a modifica/completa prezenta Politica de confidentialitate din cand in cand, ca urmare a schimbarilor legislative sau a tipului de Site.

10.2 Politica de confidentialitate actualizata va fi publicata pe Site si va intra in vigoare din momentul publicarii.

10.3 Prin continuarea folosirii Site-ului ulterior intrari in vigoare a unor modificari/completari, Utilizatorul este de acord sa le respecte.

10.4 Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezenta Politica de confidentialitate. IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTA POLITCA DE CONFIDENTIALITATE, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ULTERIOARE, NU VA MAI PUTEA UTILIZA SITE-UL.

11. SCHIMBARI JURIDICE IN CADRUL SOCIETATII

In situatia in care vom fi implicati intr-un proces de reorganizare, fuziune, achizitie sau orice alta schimbare a controlului asupra noastra sau transfer de active, Datele dumneavoastra pot fi transferate ca parte a respectivei tranzactii, moment in care va vom notifica pentru a va comunica drepturile dumneavoastra si a va solicita consimtamantul cu privire la un asemenea transfer